Ειδήσεις

Επίθεση ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μπαλαούρα

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μελών της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις «υπεράσπισης» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά υπέρ των τρομοκρατών της «17 Νοέμβρη».

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά κάθε όριο βαφτίζει ανθρωπιστές τους τρομοκράτες.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι "οργανώσεις, όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου".

Ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς μιλά αόριστα για "δράση ένοπλων ομάδων".

Και οι δύο επιμελώς ξεχνούν τη λέξη τρομοκρατική πριν την "οργάνωση" και την "ένοπλη ομάδα".

Η ευαισθησία τους απέναντι σε καταδικασμένους τρομοκράτες είναι γνωστή. Αλλά να τους βαφτίζουν σχεδόν "ανθρωπιστές" ξεπερνά κάθε όριο».

Μια απίστευτη τοποθέτηση για την τρομοκρατία στην Ελλάδα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, υποστηρίζοντας ότι οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!

Συγκεκριμένα είπε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου...».

Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέπληξε τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. «Υπέρ του ανθρώπου σκοτώνοντας ανθρώπους;» ρώτησε τον συνομιλητή του και ο Μάκης Μπαλαούρας συνέχισε.

«Γενικά σας λέω, είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάση περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν» είπε ο κ. Μπαλαούρας για την 17 Νοέμβρη.

Στη συνέχεια ο κ.Μπαλαούρας με διορθωτική του δήλωση επιχείρησε να αποδώσει τις δηλώσεις του υπέρ τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η 17Ν σε διαστρέβλωση των δημοσιογράφων υποστηρίζοντας ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, επικαλούμενος την πορεία του στην Αριστερά και τονίζει: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής».

 Ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα της Βουλής επί της τροπολογίας για το ΕΣΡ είπε πως η αντιπολίτευση δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, όταν βουλευτές της θεωρούν ότι η 17Ν έχει ιδεολογία υπέρ του ανθρώπου. το ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχολίασε «Δολοφονίες για καλό σκοπό δεν υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πονέσει πολύ και πρέπει να είμαστε σαφείς σε όσα λέμε για να μην αφήνουμε περιθώρια για παρερμηνείες».

Σχόλια