Ειδήσεις

Γάλα ,αυγά και μπογιές πέταξαν οι αγρότες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου σήμερα για τους αγρότες του Ρεθύμνου  οι οποίοι και έδωσαν το δικό τους στίγμα στις κινητοποιήσεις κατά την διαμαρτυρία τους στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια των κινητοποιήσεων σε παγκρήτιο επιπεδο οι οποίες συνεχίστηκαν και σήμερα.

Την στιγμή που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία, η αντιπροσωπεία πέταξε αυγά και μπογιές, ενώ κερασάκι στην τούρτα το γεγονός ότι αγανακτισμένοι αγρότες έριξαν  δοχεία με γάλα και φεύγοντας πήραν και τις σημαίες που βρίσκονταν στο μπαλκόνι.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί όταν πήγαν με τα τρακτέρ οι αγρότες για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο. Τα αίματα ωστόσο άναψαν και παρά την έκκληση να πέσουν οι τονοι, οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως και με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο προκαλώντας αναστάτωση σε όλους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Να σημειωθεί  ότι κατόπιν του ψηφίσματος που έδωσαν , κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου.

Φωτογραφία από Νέα Τηλεόραση

Σχόλια