default-image

Β.Βιλιάρδος: Ε.Ε υπό διάλυση και Γερμανία υπό αίρεση ρόλου 

Κρήτη
Β.Βιλιάρδος: Ε.Ε υπό διάλυση και Γερμανία υπό αίρεση ρόλου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η  Ε.Ε. είναι πλέον στα όρια της διάλυσης με το προσφυγικό να έχει αναδείξει όλες τις παθογένειες ενός Γερμανικής έμπνευσης οικοδομήματος οικονομικά, που πλέον όπως δείχνει και το προσφυγικό εξαντλεί τα όρια τους, είπε στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο οικονομολόγος - αναλυτής του portal analyst.gr  Βασίλης Βιλιάρδος. 

Είναι εμφανές τόνισε , πως η Γερμανία ή αλλάζει πλέον πολιτική στη σχέση πλεονασμάτων της με ελλείμματα άλλων χωρών εντός και εκτός ευρωζώνης ή το σύστημα θα «σκάσει».

Στην Ελλάδα τα μέτρα τριών μνημονίων δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στο ενδεχόμενο μίας απρόβλεπτης κοινωνικής έκρηξης.

Σε αυτό το πλαίσιο είπε ο Βασίλης Βιλιάρδος, όσο κυνικό κι αν ακούγεται σε μία κυνική Ε.Ε. ενδεχομένως η παρουσία ήδη 400 χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα, θα έπρεπε να οδηγήσει στη σκέψη μίας πρότασης ονοματικής διαγραφής κατά 50% του χρέους μας με παράλληλη επιδότηση της παραμονής τους στην Ελλάδα.

 Ήδη είναι εδώ αυτές οι χιλιάδες  δηλώνει ο κ. Βιλιάρδος, ενδεχομένως η περιχαράκωση τους στην Ελλάδα σε ειδικούς χώρους, να οδηγούσε τα νέα κύματα προσφύγων σε άλλες διόδους προς την Ευρώπη, βλέποντας τα σύνορα από την Ελλάδα να κλείνουν οριστικά για αυτούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News