default-image

Οι Dsquared2 χορεύουν καλαματιανό σε γάμο στην Μύκονο

Life
Οι Dsquared2 χορεύουν καλαματιανό σε γάμο στην Μύκονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι από τους σχεδιαστές που αγαπούν τη χώρα μας, για αυτό και κάθε χρόνο επισκέπτονται την Μύκονο!

Όμως αυτή τη φορά ταξίδεψαν από το Μιλάνο μέχρι το νησί των Ανέμων, καθώς ήταν καλεσμένοι στο γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού!

Ο λόγος για τους Dsquared2 οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στον γάμο του Λευτέρη Χάλαρη, υπαλλήλου του «Nammos» στην Ψαρρού, και της Ελένης Αντωνοπούλου, που επίσης εργάζεται σε γνωστό κατάστημα του νησιού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Μύκονο, ερωτεύτηκε και τελικά αποφάσισε να παντρευτεί με έναν παραδοσιακό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, όπως απαιτεί το ελληνικό έθιμο. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Όμως το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά το… χαμό που έκαναν ο Ντιν και ο Νταν στο γαμήλιο γλέντι που έγινε μετά το μυστήριο, σε ψαροταβέρνα της περιοχής.

Το επιτυχημένο δίδυμο έκλεψε τις εντυπώσεις μιας και ήταν σε… τσακίρ κέφι! Όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mykonos Live Tv δεν κατέβηκαν από την πίστα, αφού δοκίμασαν τις χορευτικές τους επιδόσεις στο συρτάκι, το χασάπικο, το καλαματιανό και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Πηγή: mad.tv

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News