default-image

Τρεις φορές προσπάθησε να πάρει τον Μέσι η Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Τρεις φορές προσπάθησε να πάρει τον Μέσι η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε τρεις φορές να πάρει τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, όμως και τις τρεις πήρε αρνητική απάντηση.

Είναι μία είδηση που αποκάλυψε ο ραδιοφωνικό σταθμός, Cadena Cope και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, το ρεπορτάζ του ραδιοφώνου, η πρώτη φορά που η Ρεάλ προσπάθησε να πάρει τον Μέσι ήταν το 2011, όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ακολούθησαν άλλες δύο προτάσεις το 2013 και το 2014.

Φυσικά και επρόκειτο για μια κίνηση η οποία εάν είχε βρει ανταπόκριση από την πλευρά του αργεντινού τότε θα μπορούσε να έχει προκαλέσει «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μεγαλύτερο από ό,τι είχε συμβεί στην περίπτωση του Φίγκο.

Ωστόσο ο Μέσι έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Πορτογάλο, καθώς και τρεις φορές δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στην Ρεάλ για να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να συμβεί.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά η ομάδα μου, είναι η ομάδα που είμαι τώρα και κανένα ποσό χρημάτων δεν μπορεί να εξαγοράσει την ευτυχία μου, το να παίζω στη Μπαρτσελόνα», ήταν η απάντηση του Μέσι και τις τρεις φορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News