default-image

Εθνικό πρωτάθλημα χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα

Ελλάδα
Εθνικό πρωτάθλημα χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα Καλάβρυτα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας 2016, με το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Παίδων και Κορασίδων και διοργανωτές τον ΕΟΣ Πατρών, τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον ΑΧΟΑ.

Μια ιδιαίτερα πλούσια αγωνιστική περίοδος κατά την οποία η Ε.Ο.Χ.Α (Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων), που ξεκινάει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου 2016. Θα διοργανώσει αγώνες σε πέντε αθλήματα (αλπικό, δρόμοι αντοχής, δίαθλο, χιονοσανίδα και σκι cross), θα υπάρξουν συνολικά 36 αγωνιστικές ημέρες, σε 22 αγωνίσματα και 14 κατηγορίες. Οι εφτά από τις διοργανώσεις είναι διεθνείς. Αγώνες που θα γίνουν σε 15 χιονοδρομικά κέντρα, από 27 σωματεία - διοργανωτές, με την συμμετοχή περίπου 1.000 αθλητών και αθλητριών και φυσικά εκατοντάδων στελεχών.

«Ξεκινάει και επίσημα το Σαββατοκύριακο, από τα Καλάβρυτα, η νέα αγωνιστική χρονιά, για την Ελληνική Χιονοδρομία. Η Ομοσπονδία έχει φροντίσει για μια ακόμα θετική χρονιά εντός συνόρων. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, από οικονομικής πλευράς, έχουμε ολοκληρώσει τον προγραμματισμό και αν μας βοηθήσει και ο καιρός, είμαστε σίγουροι ότι γίνουν πολλοί και υψηλού επιπέδου αγώνες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΧΑ κ. Δημοσθένης Γυρούσης με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, εντός συνόρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News