Ειδήσεις

Ο Κ. Δρόσος επιστρέφει στην Κρήτη για το LoveRun

Ένας από τους καλύτερους «5αρηδες» της νέα γενιάς δρομέων της χώρας πρόκειται να τρέξει στο LoveRun Heraklion στις 14 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές τόσο από την Κρήτη, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα που συνεχώς εκδηλώνουν το ενδιαφέρον για να σταθούν στην αφετηρία των 5.000 μέτρων στην πλατεία των Λιονταριών , θα βρίσκεται και ο Κώστας Δρόσος.

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο 30αρης δρομέας, από το 2010 και μετά έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον ελληνικό στίβο, αποσπώντας πλήθος διακρίσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Με επιδόσεις κάτω από τα 32 λεπτά στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων και λίγο πάνω από τα 15 λεπτά στα 5.000 μέτρα , ο αθλητής του Γ.Α.Σ Ιλισός βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων Ελλήνων δρομέων τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστώντας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων έχει στεφθεί 2ος Πανελληνιονίκης το 2012 ενώ την ίδια χρονιά είχε καταλάβει την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα των 3.000 μέτρων.

Το πρώτο αθλητικό σωματείο του Κώστα Δρόσου ήταν ο Σητειακός Α.Ο ενώ το 2010 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια.

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 υπενθυμίζει ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr ή να απευθυνθούν:

Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικών ειδών Cosmosportγια να συμπληρώσουν τις έγγραφες αιτήσεις συμμετοχής.

Στο περίπτερο της διοργάνωσης έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκηόπου μπορείτε να καταβάλετε και το αντίτιμο συμμετοχής.

Στο γυμναστήριο Tonicστην οδό Σκαρλάφτη 5, Νέα Αλικαρνασσός (έναντι Hotel Sofia).

Κατάστημα Natural Hair στην οδό Ψαρομηλίγκων 6 (δίπλα από Goody's).

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ'όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί! Γιατί αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε, αγαπάμε το LoveRun!

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτές στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο δήμος Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Σχόλια