default-image

Απονομή Βραβείων Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ Ιδρύματος Μπότση

Ελλάδα
Απονομή Βραβείων Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ Ιδρύματος Μπότση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε η 32η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος απένειμε τα δύο Βραβεία Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ, χορηγός των οποίων είναι η Βουλή των Ελλήνων.

Ειδικότερα, το Βραβείο «Γιάννης Φάτσης» απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Γαλανόπουλο, για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Το Βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» απονεμήθηκε στην κ. Κατερίνα Βλαχοδήμου, για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή και ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο οποίο, ως κοινοβουλευτική συντάκτρια, εισήγαγε τη δημοσιοποίηση των απαντητικών εγγράφων των υπουργείων στις Ερωτήσεις των βουλευτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News