default-image

Πάει Ιταλία για τους διεθνείς ο Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Πάει Ιταλία για τους διεθνείς ο Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, θα βρεθεί στη γειτονική Ιταλία μέσα στο Φλεβάρη για να παρακολουθήσει τους διεθνείς που αγωνίζονται στη Serie A. Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρόμα - στην οποία ανήκουν οι Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης - με τη Σασουόλο, και την επομένη (3/2) εντός έδρας αναμέτρηση της Βερόνα με την Αταλάντα - στην οποία ανήκει ο Βαγγέλης Μόρας - με την Αταλάντα για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Στις 6 Φεβρουαρίου, για την 24η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Γερμανός προπονητής θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπόλονια - στην οποία αγωνίζεται ο Μάριος Οικονόμου -  με τη Φιορεντίνα και την επομένη (7/2) την εκτός έδρα μάχη της Ουντινέζε - στην οποία αγωνίζονται οι Ορέστης Καρνέζης και Παναγιώτης Κονέ - με τη Μίλαν.

Ο κύκλος παρακολουθήσεων του Μίχαελ Σκίμπε ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Ρεάλ, για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Champions League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News