default-image

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας

Κρήτη
Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τα απαραίτητα μετρά  για συμμετοχή στην απεργία 4 Φλεβαρη ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο όπως τονίζουν και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ίδια ημέρα στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί .

. Συμμετοχή, σε τοπικό επίπεδο, στην απεργία έχουν ήδη λάβει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση  Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης  Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη». Ο Αγροτικός σύλλογος Αρχάνων  , Αγροτικός σύλλογος Αστερουσιων .

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

Στις 4 Φλεβάρη μέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, να νεκρώσουν τα πάντα! Κανείς στη δουλειά, στα γραφεία, καμιά μηχανή να μην ξεκινήσει!

Σε κάθε κλάδο, κάθε χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε στιγμή ενιαία εργαζόμενοι, νεολαία, λαϊκά στρώματα που πλήττονται, να κλιμακώσουν την πάλης τους, να απαντήσουν μαχητικά στην κυβερνητική προπαγάνδα εξαπάτησης του λαού!

Ο αντιασφαλιστικός νόμος με οποιαδήποτε μορφή αποκτήσει, να μη φτάσει στη Βουλή. Να αποσυρθεί! Δεν διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις, δεν φτιασιδώνεται, δεν αλλάζει.

Μόνο ανατρέπεται!

Ή τα κέρδη των μονοπωλίων ή οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τα απαραίτητα μετρά  για συμμετοχή στην απεργία 4 Φλεβαρη  ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο. Συμμετοχή, σε τοπικό επίπεδο, στην απεργία έχουν ήδη λάβει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση  Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης  Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη». Ο Αγροτικός σύλλογος Αρχάνων  , Αγροτικός σύλλογος Αστερουσιων .

Η γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζοντας έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους και τη συμπόρευση τους, με την αγωνιζόμενη φτωχομεσαία αγροτιά συμμετέχει στης κινητοποιήσεις των αγροτών , στον κοινό αγώνα εργαζόμενων, φτωχομεσαίων αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, νεολαίας ενάντια Νόμο-Λαιμητόμο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει η  κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή.

Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!

Απαιτούμε η Κυβέρνηση να πάρει πίσω το Νόμο-Λαιμητόμο ΤΩΡΑ

Αλληλεγγύη στην Αγωνιζόμενη Αγροτιά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News