Ειδήσεις

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα απο το ΚΕΚ του Επιμελητήριου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αφορούν την επαρκή επικοινωνία στον εργασιακό χώρο ,βασικές γνώσεις επιχειρηματικών συναλλαγών στην Γαλλική Γλώσσα ακόμη όμως και εκμάθηση και πιστοποίηση γνώσης Η/Υ, έχουν τα σεμινάρια που διοργανώνουν οι τεχνικές σχολές του ΚΕΚ Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, δικηγόρους, πωλητές, δασκάλους-καθηγητές, ομιλητές σε συνέδρια, πολιτικούς, ανθρώπους σε θέσεις επιρροής και διαμόρφωσης απόψεων και σκοπό έχουν την κατάρτιση των ενδιαφερόμενων αποκτώντας εφόδια στην επαγγελματική τους πορεία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις ξεχωριστές ενότητες:

Α)

«Λόγος - Φωνή - Στάση σώματος: η επαρκής επικοινωνία στον εργασιακό χώρο»

Απευθύνεται: σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, δικηγόρους, πωλητές, δασκάλους-καθηγητές, ομιλητές σε συνέδρια, πολιτικούς, ανθρώπους σε θέσεις επιρροής και διαμόρφωσης απόψεων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι καταρτιζόμενοι:

O      Να αποκτήσουν εφόδια που θα υποστηρίζουν και θα συμπληρώσουν την επαγγελματική τους πορεία.

O      Να γνωρίσουν υγιείς τρόπους διαχείρισης του επικοινωνιακού δυναμικού και της διαρκούς και σταθερής διαδικασίας βελτίωσης του.

O      Να κατανοήσουν το ρόλο που παίζουν τα λεκτικά και εξωλεκτικά στοιχεία στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων, πέρα από το βιογραφικό και πέρα από το ντύσιμο.

O      Να μάθουν να εντοπίζουν τα αδύναμα σημεία των άλλων και πώς να τα χρησιμοποιούν υπέρ τους.

Ενότητες σεμιναρίου

§      Η δημιουργία εντυπώσεων: Προκαταλήψεις και στερεότυπα. Η Προσωπική εμπειρία

§      Η Εξωτερική εμφάνιση: Καλλιεργημένα στυλ

§      Η γλώσσα του σώματος: Το άγγιγμα, η σωματική απόσταση και οι κινήσεις, εκφράσεις

§      Η Φωνή: Φωνητικό συναίσθημα, ένταση, τόνος και ύφος φωνής, ρυθμός ομιλίας, προφορά, υγιής φώνηση

§      Το ύφος επικοινωνίας: Μαθαίνοντας να ακούμε

§      Ο Λόγος: Το περιεχόμενο της επικοινωνίας. Ο προσωπικός χαρακτήρας σε κάθε σχέση

§      Προσωπική προετοιμασία - Συνδιαμόρφωση

Ώρες και μέρες Διεξαγωγής: 30/01 και 31/01/2016 Σάββατο και Κυριακή 09:00πμ-14:00μμ

Διάρκεια: 10 ώρες (Θεωρητικό και πρακτικό μέρος)

Κόστος Σεμιναρίου: 80€

Χώρος υλοποίησης:  Νέα Αλικαρνασσός Ικάρου και Αρχιμήδους 1

Αίτηση κάνετε εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/286-logo-foni-stasi-somatos-2016

Πληροφορίες, Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, κ Λεονταράκης Κυριάκος Τηλ.κέντρο:2810302730 και e-mail: info@katartisi.gr   web: νwww.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Εισηγήτρια

Η κα Ρουσοχατζάκη Μαρία είναι λογοπαθολόγος. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών  και ακολούθησε το Μεταπτυχιακό Τμήμα Παθολογίας του Λόγου ολοκληρώνοντας με άριστα Master of Science και Clinical Competence (C.C.C.) στα Boston και Northeastern Universities στη Βοστόνη των Η.Π.Α.  Έχει διδάξει στο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, σε Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΕΚ) νηπιαγωγών και σε πλήθος σεμιναρίων για δασκάλους, νηπιαγωγούς, ειδικευόμενους γιατρούς και γονείς.

Β)

«Βασικές γνώσεις επιχειρηματικών συναλλαγών στη Γαλλική Γλώσσα

 Το  σεμινάριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες, εργαζομένους αλλά και σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στην Γαλλική γλώσσα, ώστε ν'  ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου:

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να η κατανόηση της γλώσσας, η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο, η δυνατότητα σύνταξης γραμμάτων κι επιστολών και η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας.

Ενότητες Σεμιναρίου:

•      Γνωριμία με την γλώσσα ( αλφάβητο - βασικοί κανόνες προφοράς ),

•      στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής, εκφράσεις επικοινωνίας ,

•      λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα,

•      αριθμοί - ώρες - ωράρια, τρόποι τραπεζικών συναλλαγών ,

•       εξάσκηση προφορικού λόγου,

•      Επανάληψη

Το κόστος:  του προγράμματος είναι 140€  ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής: 30 ώρες,  Δευτέρα και Τετάρτη από 8/2 έως 9/3 και ώρες από 17:00μ.μ έως 19:30μ.μ

Κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/290-seminario-gallikwn

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730 κος Λεονταράκης Κυριάκος  email: leontarakis@katartisi.gr, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις

Γ)

«Εκμάθηση και πιστοποίηση Γνώσης Η/Υ

Απευθύνεται : Ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όποιον θέλει να αποκτήσει γνώσεις πάνω στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πέντε διαφορετικές ενότητες αλλά ακόμα και να πιστοποιηθεί στις ενότητες αυτές!

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Να εκπαιδευτούν πάνω σε πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους καθώς και να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας. Τέλος θα προετοιμαστούν κατάλληλα ούτως ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης  τις οποίες θα διεξάγουμε  σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες που των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Ενότητες Σεμιναρίου:

?      Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows

?βΧρήση internet και outlook

?      Word

?      Excel

?βPowerPoint

Το κόστος του προγράμματος: είναι 185€  ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και  65€  το κόστος εξετάσεων, επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Το τμήμα θα διεξαχθεί από τις 08/02 έως τις 21/03 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 70 ώρες.  

Κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/276-ekmathisi-ypologistwn-irakleio-2015-dey-tet

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730 κ Λεονταράκης Κυριάκος  email: leontarakis@katartisi.gr ,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχόλια