default-image

Δεν κρατά τον Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Δεν κρατά τον Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπολογίζει στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός και, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής "AS", έχει ενημερώσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ότι θέλει τον τερματισμό του δανεισμού του.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με την ομάδα του Ισλανδού, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και της γνωστοποίησε πως δεν τον υπολογίζει, ζητώντας τον τερματισμό του δανεισμού του.

Ο Φινμπόγκασον είχε μετακομίσει το καλοκαίρι στους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός για ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό να δίνει περίπου 1.000.000 ευρώ στη Σοσιεδάδ, αλλά και να πληρώνει το συμβόλαιο του παίκτη (επίσης κοντά στο 1.000.000 ευρώ). Ωστόσο ο 26χρονος Ισλανδός δεν κατάφερε να πείσει κι έτσι αναζητείται τρόπος αποδέσμευσής του. Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο απλό, καθώς πρέπει οι Ισπανοί να βρουν άλλη ομάδα να τον παραχωρήσουν για να μπορέσει να "σπάσει" η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να αποχωρήσει, καθώς δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θέλει και για να προλάβει να βρεθεί στο Euro 2016 όπου έχει πάρει ιστορική πρόκριση η χώρα του θα πρέπει να αγωνίζεται.

Πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Μόντρεαλ από το MLS καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ήδη πάντως η Σοσιεδάδ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ομάδας για να τον παραχωρήσει δανεικό με πιθανότερο προορισμό στην Αγγλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News