Ειδήσεις

Τα παραπόνα σας ...στον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων!

Στο πλαίσιο της στήλης της εκπομπής ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ στην ΚΡΗΤΗ TV «τα παράπονα σας στον Δήμαρχο» ο δήμαρχος Οροπεδίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης κάθισε απέναντι από νέα παιδιά της περιοχής του και δέχτηκε σειρά ερωτημάτων αλλά και ξεκάθαρες δεσμεύσεις για θέματα που απασχολούν την νεολαία που αντιστέκεται και ζει στην περιοχή της μοναδικής ομορφιάς.

Στο πλατό της εκπομπής ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ βρέθηκαν δύο μαθητές από το Λύκειο Αρχανών, ένας μαθητής από το Λύκειο Μελεσσών και ένας μαθητής από το Λύκειο Χάρακα που έθεσαν στον δήμαρχο της περιοχής θέματα που αφορούν τόσο τις σχολικές κοινότητες όσο και την καθημερινότητα των νέων παιδιών στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Ο δήμαρχος κ. Μανόλης Κοκοσάλης απάντησε στους μαθητές προχωρώντας ακόμα και σε δεσμεύσεις που είχαν να κάνουν με το κτηριακό αλλά και τις υποδομές των σχολείων της περιοχής.

Η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον τον διάλογο με τους δημάρχους περιοχών της Κρήτης που δέχονται τα ερωτήματα νέων πολιτών από τις περιοχές τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ της ΚΡΗΤΗ TV.

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια