default-image

Η κάνναβη τους "πρόδωσε"

Κρήτη
Η κάνναβη τους "πρόδωσε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές συλλαμβάνοντας συνολικά 6 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών .

Στο Ηράκλειο άνδρες του ΤΑΕ πραγματοποιήσαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος και κατάσχεσαν αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη.

Επίσης χθες το βράδυ συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 44 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο Ιατρική συνταγή. Επιπλέον στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης.

Στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο άτομα  33 και 37 ετών αφού προηγουμένως έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης .

Στα Χανιά χθες βράδυ στα Χανιά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, πραγματοποιήσαν έλεγχο στον σε νεαρό άνδρα 25ετών και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Για όλες τις  υποθέσεις διενεργείται η σχετική  προανάκριση .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News