default-image

Μ.Λεκάκης: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις λέμε στο ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Μ.Λεκάκης: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις λέμε στο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σκοπιμότητες και άμβλυνση των εντυπώσεων αποδίδει ο αντιπρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ Μπάμπης Λεκάκης την ανακοίνωση του τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καταφέρεται σε βάρος τους για το ασφαλιστικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: ''Είναι γεγονός ότι η σύνδεση της ασφαλιστικής υποχρέωσης κάθε επαγγελματία με το εισόδημά του, μπορεί ν' αποτελέσει τη βάση για ένα απλό, προοπτικά αξιόπιστο, δίκαιο νέο ασφαλιστικό σύστημα.

Πρόκειται για μια πάγια θέση του ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Σήμερα οι ηγεσίες της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ φορώντας αποκλειστικά κομματικά γυαλιά και παραβλέποντας το πραγματικό συμφέρον εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων, πρωτοστατεί στην στείρα άρνηση που εκφράζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης .

Εκλεγμένοι εκπρόσωποι, υποτίθεται συνολικά των συμφερόντων του κλάδου, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διακηρύσσουν την καθαρά κομματική τους αντίθεση χωρίς να εκφέρουν την παραμικρή αντιπρόταση.

''Αδιανόητα τα όσα αναγράφονται. Είναι μονόδρομος οι κινητοποιήσεις για ένα ασφαλιστικό που μας κλείνει και μας αφανίζει '' ανταπαντά ο αντιπρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ μέσω του Ράδιο 9,84.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News