default-image

Άλμα στα 4.71μ. για την Κυριακοπούλου στη Γαλλία

Σπορ
Άλμα στα 4.71μ. για την Κυριακοπούλου στη Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χρονιά για τη Νικόλ Κυριακοπούλου άνοιξε στο Ρουέν της Γαλλίας με άλμα στα 4,71 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε από νωρίς πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση και φέτος να πηδήσει ψηλά, ωστόσο παρά το γεγονός ότι πέτυχε την δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.

«Ήθελα να έχω κάνει και το 4,82 μέτρα. Τα άλματα όμως δεν ήταν καλά. Είχα πρόβλημα με τον διάδρομο από τα δοκιμαστικά, καθώς  ένιωθα να με πετάει με αποτέλεσμα να μπαίνω μέσα. Με επηρέασε και το γεγονός ότι οι υπόλοιπες αθλήτριες έμειναν πολύ χαμηλά. Σε κάθε περίπτωση ήταν ο πρώτος αγώνας, στον οποίο είχα την ευκαιρία να δω αρκετά πράγματα», είπε η Κυριακοπούλου, που θα κάνει την επόμενη εμφάνιση της στο Μοντεβίλ στις 6 Φεβρουαρίου.

«Θα συνεχίσω την προπόνηση μου κι αρχές του επόμενου μήνα θα φύγω για Γαλλία, όπου έχω δύο αγώνες στις 6 και 9 του μηνός. Ανυπομονώ για έναν αγώνα με δυνατό συναγωνισμό, γιατί μέσα από αυτόν θα καταφέρω να κυνηγήσω το κάτι παραπάνω», συμπλήρωσε η 30χρονη, που την Κυριακή θα βρίσκεται στη Ρόδο, για την εκδήλωση του συλλόγου της, ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.

Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 4,83 μ., επίδοση που είναι και απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ πρώτο της στόχος στη χρονιά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News