default-image

Ο Μηνάς Πίτσος νέος προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
Ο Μηνάς Πίτσος νέος προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μηνάς Πίτσος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κρουσώνα και θα οδηγήσει την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το επιτελείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος Γιάννης Δεικτάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Πυργιανάκης, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κουτσογιαννάκης και ο γενικός γραμματέας Μύρος Πυργιανάκης, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τον κ. Πίτσο και συμφώνησαν για τη νέα συνεργασία. Ο κ. Πίτσος θα πιάσει αύριο δουλειά στον Κρουσώνα, έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση.

O νέος προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Μηνάς Πίτσος, έστειλε μήνυμα επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Γ' Εθνική. Σε δηλώσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του σωματείου, τόνισε τα εξής: «Γνωρίζουμε την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του Κρουσώνα όμως όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην Γ' Εθνικής. Το έργο είναι δύσκολο όμως και οι προπονητές πρέπει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες γιατί αυτές οι προκλήσεις της δουλειάς μας, είναι που θα φέρουν τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Και αναμφίβολα για μένα είναι μία πρόκληση η προσπάθεια που ξεκινάμε τώρα στον Κρουσώνα. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε, έχουμε μπροστά μας ένα οριακό ματς με τον Αστέρα Βάρης. Θέλουμε ασφαλώς σε όλη την πορεία που θα διανύσουμε κοντά μας τον κόσμο του Κρουσώνα, να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν ότι οι Κρουσανιώτες αποτελούν τον 12ο παίκτη του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον προκάτοχό μου Ράικο Γιάνγιανιν, με τον οποίο συνεργάστηκα παλαιότερα για τρία χρόνια εγώ ως παίκτης και εκείνος ως προπονητής, του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι ένας υψηλού επιπέδου προπονητής και άνθρωπος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News