Ειδήσεις

Παράδοση - παραλαβή του τομέα Υποδομών στη ΝΔ

Συνάντηση είχαν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Καραμανλή με σκοπό την πλήρη ενημέρωση του νέου Τομεάρχη.

Ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε τον νέο Τομεάρχη για την οργανωτική του διάρθρωση και λειτουργία του τομέα Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας και Πολεοδομίας όπως λειτούργησε το τελευταίο διάστημα, το πρόγραμμα που εκπόνησε μετά από διάλογο με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, ενώ υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τα πεπραγμένα του Τομέα τους τελευταίους έντεκα μήνες.

Οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης και Κ. Καραμανλής δεσμεύτηκαν από κοινού για στενή συνεργασία, και στήριξη του εξαιρετικά σημαντικού «χαρτοφυλακίου» που αναλαμβάνει ο κ. Κ. Καραμανλής με απόφαση του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεργασία, στα πλαίσια της οποίας θα γίνουν περιοδείες σε αρκετούς νομούς σε όλη την Ελλάδα και βέβαια με ιδιαίτερη προσοχή στις υποδομές και τα έργα της Κρήτης.

Σχόλια