default-image

Στελέχη του ομίλου Elounda Beach στο Kappa Studies

Κρήτη
Στελέχη του ομίλου Elounda Beach στο Kappa Studies

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή στιγμή, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, οι περισσότεροι από τριακόσιοι, σπουδαστές του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Kappa Studies, του Ομίλου Επιχειρήσεων Καλαθάκη, όταν στις 15 Ιανουαρίου 2016, επισκέφθηκε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου, το team management της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας Elounda Beach και Elounda Bay.

Η βοηθός διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού κυρία Μπουραντά Μέλπω, ο διευθυντής του Elounda Bay κ. Δημήτρης Θεοδωρουγλάκης και ο chef κ. Μανόλης Ζαχαριάς, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συζήτησαν με τους καθηγητές του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και συμμετείχαν στην καθιερωμένη γευσιγνωσία των δημιουργιών των σπουδαστών, όπου δοκίμασαν ιδιαίτερεςγεύσειςκαι πρωτότυπα πιάτα.

Μετά το πέρας της γευσιγνωσίας, όλοι οι σπουδαστές του Kappa Studies, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, καθώς και από τα τμήματα f&b management και front office management, παρακολούθησαν την παρουσίαση του έργου της διάσημης ανά τον κόσμο, ξενοδοχειακής επιχείρησης και κατόπιν ακολούθησαν προσωπικές συνεντεύξεις με τον κάθε σπουδαστή, όπου διήρκησαν μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια των πολύωρων συνεντεύξεων, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, για πιθανές συνεργασίες, κατά τη θερινή πρακτική άσκηση των σπουδαστών, σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας τού ΚΔΒΜ Kappa Studies με τις συγκεκριμένες τουριστικές μονάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News