Ειδήσεις

Μαθητές του Ηρακλείου μίλησαν ζωντανά με τον Θ.Παπαλουκά

Με ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σήμερα μαθητές του Ηρακλείου καθώς ο κορυφαίος ,βετεράνος πλέον , μπασκετμπολίστας της χώρας μας ,Θοδωρής Παπαλουκάς  επισκέφτηκε το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, μοιράζοντας  στα παιδιά μπάλες και Αθλητικό υλικό.

Αρωγός στην κίνηση αυτή στάθηκε η Περιφέρεια Κρήτης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού  κ. Ν. Συριγωνάκης  ,που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της παρουσίας του Θ. Παπαλουκά στο Ηράκλειο, ως εισηγητή για τη Διημερίδα του Αθλητικού Τουρισμού.

Οι μαθητές είχαν προετοιμάσει ένα μικρό Βίντεο για τον Θ. Παπαλουκά ,σχετικά με την καριέρα του και την ιστορία του. Ο ίδιος αφού μίλησε στα παιδιά για τον Αθλητισμό, τόνισε ότι καλό είναι ,το κάθε ένα  ν' ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει  και το εκφράζει, απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους υπέγραψε αυτόγραφα.

Η παρουσία του Θ. Παπαλουκά ,απέδειξε ότι ένας μεγάλος Αθλητής, ένα ίνδαλμα που έχει τιμήσει το ευ αγωνίζεσθε όχι μόνο στην  Ελλάδα ,αλλά και σε όλο τον κόσμο, διακρίνεται και από αξίες που τον κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό, όπως η Αξιοπρέπεια ,ο Σεβασμός ,η Αγάπη για τα παιδιά, η υπομονή και πολλές άλλες .

Ο κ. Ν. Συριγωνάκης  επεσήμανε την αναγκαιότητα και τα οφέλη που έχει ο Αθλητισμός για όλους και παρότρυνε όλα τα παιδιά ν' αγαπήσουν τον Αθλητισμό και ν' ασχοληθούν με αυτόν ,αφού Αθλητισμός σημαίνει Υγεία, Χαρά και Ζωντάνια .

Σχόλια