default-image

Χωρίς Μπανανά και Ράμος η αποστολή του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μπανανά και Ράμος η αποστολή του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πλατανιά στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Μπανανά να μην ξεπερνάει τις ενοχλήσεις και τον άφησε εκτός αποστολής.

 Όπως εκτός είναι και ο Ράμος που είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες. Αντίθετα έχει εκτίσει την ποινή του και τέθηκε στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού ο Μουνάφο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (19.30) για την 19η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Εκτός έμειναν ο Μπανανά, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το Σάββατο, όπως και ο τιμωρημένος Ράμος.

Στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτις, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News