default-image

Πέρασαν από το Περιστέρι τα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Πέρασαν από το Περιστέρι τα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ατρόμητος μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ των Μανιά και Τσουκαλά επιβλήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι.

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι είναι από αυτά που θα ξεχάσουμε γρήγορα. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Περιστερίδη χωρίς όμως κάτι παραπάνω.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 9' όταν ο Παπαδόπουλος από καλή θέση σούταρε με τον Περιστερίδη να διώχνει. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15' με μια κεφαλιά του Μιχαήλ που μπλόκαρε εύκολα ο Γκορμπούνοφ. Στη συνέχεια ο ρυθμός τους αγώνα έπεσε και οι τελικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες.

Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές ήρθε από τον Φυτανίδη ο οποίος μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Το δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα του λεπτά δεν είχε απολύτως τίποτα διαφορετικό. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας με τον ΠΑΣ να είναι καλά στημένος στην άμυνα και να μην αφήνει τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Με εξαίρεση ένα σουτ από τον Ίλιτς και ένα από τον Ναπολεόνι δεν είδαμε τίποτα ιδιαίτερο μέχρι το 70. Δύο λεπτά όμως αργότερα ήρθε η φάση που άλλαξε την εικόνα του ματς. Μετά από λάθος του Πίτου Γκαρσία ο Μανιάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε τον Γκορμπούνοφ και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός του ΠΑΣ είχε και πάλι την ευκαιρία να σκοράρει αλλά αστόχησε. Αυτή η φάση ξύπνησε τον Ατρόμητο που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 1-1. Ο Μπρίτο βρέθηκε απέναντι από τον Περιστερίδη μετά από πάσα του Ναπολεόνι αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει στο 78', ενώ στο 83' ο Ιταλός επιθετικός επιχείρησε να νικήσει τον Περιστερίδη με τακουνάκι, αλλά ήταν άστοχος.

Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Ατρομήτου το έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Στο 89' η άμυνα των γηπεδούχων  ξέχασε τον Τσουκαλά μέσα στην καρδιά της περιοχής και ο Έλληνας μέσος τιμώρησε γράφοντας το 0-2 και κλειδώνοντας τη νίκη.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά (71' Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63' Γροντής), Ούμπιντες, Μπρίτο (84' Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Κοζορώνης), Λίλα (69' Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News