Ειδήσεις

Στο δημοτικό συμβούλιο και πάλι τα έργα στην Ανάληψη

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία και το μαρτύριο κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης καθώς το έργο ανάπλασης, αντί για τον Φλεβάρη θα ολοκληρωθεί το… Μάιο, μετά από νέα παράταση που καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.

Και για αυτό το έργο, τα χρονοδιαγράμματα έχουν τιναχθεί στον αέρα, με αρκετούς κατοίκους να διαμαρτύρονται για τις κακοτεχνίες του έργου, με τη ποιότητα ζωής τους να έχει όπως λένε υποβαθμιστεί. Σύμφωνα με τον Χάρη Μαμουλάκη,  το έργο έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό 70%.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει περάσει από 40 κύματα ενώ το χρονοδιάγραμμά του κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα καθώς είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ενώ ήταν ένα από τέσσερα σημαντικά έργα στο δήμο που είχαν σταματήσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Ακολούθησε η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς και έτσι ξεκίνησε και πάλι το έργο, με το νέο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του να εκτιμάται σε 4 μήνες.

Εν τω μεταξύ, γκρίνιες και για τις κακοτεχνίες, με τους δημότες να καλούν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να εξεύρει σύντομα λύση, καθώς τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινά στα στενά δρομάκια που πλακοστρώθηκαν πριν αρκετούς μήνες.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια