default-image

Με Μπεργκ και Εσιέν το "διπλό" ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Με Μπεργκ και Εσιέν το "διπλό" ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα «βαριά» ονόματα, τους Μπεργκ και Εσιέν να χρίζονται σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 0-2 του Λεβαδειακού και συνεχίζει την «ανάβασή» του για τη δεύτερη θέση (στο -1 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο).

Πρώτο γκολ του Σουηδού επί Στραματσόνι, πρώτο γενικά του Γκανέζου με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικός ο Μπουμάλ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέγραψε και μια ασίστ. Σταθερά εντυπωσιακός ο Μέστο που... μοίρασε το δεύτερο τέρμα, ντεμπούτο για 20' έκανε ο Εβαντζελίστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την τεχνική του κατάρτιση και το ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.

Με καθυστέρηση περίπου 25' ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αρνήθηκε τη σέντρα μέχρι να κατέβει πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Κοντονή.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63' Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75' Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (53' Μάγκας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν (80' Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ (62' Πέτριτς), Ζέκα, Καλτσάς (70' Εβαντζελίστα), Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News