Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Π. Κουρουμπλή είχαν αστυνομικοί του Λασιθίου

Συνάντηση είχαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στο γραφείο του στην Αθήνα.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον υπουργό Εσωτερικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λασιθίου και οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτές, εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και ανέφεραν πως μόνο με την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου με ανθρώπινο δυναμικό μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν.

Επίσης συζητήθηκε η επικείμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών υπηρεσιών και τέθηκαν υπόψιν του υπουργού οι θέσεις της Ένωσης για το ζήτημα αυτό και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την αστυνόμευση της περιοχής, εάν εφαρμοστεί τελικά το προτεινόμενο σχέδιο.

Ο κ. Κουρουμπλής άκουσε με προσοχή αυτά που του αναφέρθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Σχόλια