default-image

Μια σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον Μιχελάκη

Κρήτη
Μια σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον Μιχελάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια βολή στην καρδιά στέρησε τη ζωή στον Κωνσταντίνο Μιχελάκη.

Ο 51χρονος που όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα φονικής ενέδρας, έξω από το χωριό Καλάθενες στα Χανιά, δέχτηκε πυρά από δύο διαφορετικά όπλα.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης"το θύμα δέχτηκε 2 πλήξεις,στη ράχη και το κεφάλι.Μια από μακρύκανο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και μία από μακρύκανο πολεμικό πυροβόλο όπλο, με σημείο εισόδου κεντρικά και εξόδου αριστερά στην ωμοπλάτη". Αυτή η βολή ήταν και η θανατηφόρα, καθώς προκάλεσε πτώση μυοκαρδίου.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται για τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Το έγκλημα πάντως καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ποιοι (ή ποιος) έκοψαν το νήμα της ζωής του 51χρονου...

Πάντως, η διερεύνηση της μυστηριώδους υπόθεσης έχει στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν την άκρη του "νήματος", φτάνοντας στην ταυτότητα και το κίνητρο των δραστών (ή του δράστη).

Ο Κωνσταντίνος Μιχελάκης διέμενε στις Καλάθενες και ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με τις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς είχε κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή.

Η σορός του Μιχελάκη εντοπίστηκε χθες, λίγο μετά τις 7 το πρωί, σε αγροτική περιοχή έξω από τις Καλάθενες του δήμου Κισσάμου. Το άψυχο σώμα του 51χρονου κειτόταν σε μια λίμνη αίματος, μέσα σε χαντάκι, δίπλα στο σταματημένο τρακτέρ του. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα. Όταν, ωστόσο, έφτασε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ., τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα εμφανή τραύματα που έφερε ο Κωνσταντίνος Μιχελάκης είχαν προκληθεί από πυροβολισμούς. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε και δόθηκε εντολή το πτώμα να μη μετακινηθεί μέχρι να φτάσει στο σημείο ο ιατροδικαστής.

Ο Κωνσταντίνος Μιχελάκης - όπως όλα δείχνουν - πυροβολήθηκε την ώρα που οδηγούσε το τρακτέρ του. Δέχτηκε δύο βολές: Μία στο κεφάλι και μία στο στήθος. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπελιβάνη, «τουλάχιστον για τη βολή από το κυνηγετικό όπλο, η φορά ήταν από πάνω προς τα κάτω». Προφανώς, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, πυροβολώντας από ύψωμα που βρίσκεται στο πλάι του αγροτικού δρόμου, όπου βρέθηκε νεκρός ο 51χρονος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_kapkij3s/

Ρεπορτάζ:Έλλη Κοκάλη-Νικόλας Αγγέλινος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News