default-image

Δούλευαν μαζί ωστόσο η μια έκλεβε την άλλη

Κρήτη
Δούλευαν μαζί ωστόσο η μια έκλεβε την άλλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, μια νεαρή κοπέλα που κατηγορείται για κλοπή εις βάρος 43χρονης με την οποία και εργάζονταν στο ίδιο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία ότι από το Νοέμβριο του 2015 έως τις 19.01.2016, άγνωστο άτομο αφαίρεσε σταδιακά από τσάντα 43χρονης συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι πίσω από την συγκεκριμένη πράξη ήταν η 21χρονη, σε βάρος της 43χρονης  ενώ να σημειωθεί ότι και οι δύο  ήταν εργαζόμενες στην ίδια οικία).

Κατόπιν τούτου, από τους αστυνομικούς προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ και δόθηκε στην 43χρονη.  Σε μεταγενέστερο χρόνο η  21χρονη αφαίρεσε το ποσό των 450 ευρώ από το σύνολο των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων. Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στην 21χρονηυ στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News