default-image

Καλλιεργούσαν κάνναβη εντός σπιτιού με...ιδιαίτερη φροντίδα

Κρήτη
Καλλιεργούσαν κάνναβη εντός σπιτιού με...ιδιαίτερη φροντίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φροντίδα και κάτω από ..άκρα μυστικότητα καλλιεργούσα κάνναβη μέσα στο σπίτι τους όπου και είχαν μάλιστα εγκαταστήσει ολόκληρο εξοπλισμό καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Χθες το μεσημέρι, ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, έδωσε τέλος στην δράση αυτή προχωρώντας στην σύλληψη δύο ανδρών 29 και  26ετών  και  μίας 55χρονης  με την κατηγορία της παράβασης της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθεςτο μεσημέρι, αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, πραγματοποίησαν έρευνα στο συγκεκριμένο σπιτι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του σπιτιού ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, όπου και καλλιεργούντο δενδρύλλια κάνναβης με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

?      Εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (αυτοσχέδιος νάιλον θάλαμος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης, θερμόμετρο, ενισχυτές ηλεκτρικού ρεύματος, ποσότητα χημικών λιπασμάτων),

?      δεκατρία  δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης (ύψους έως ένα μέτρο),

?      Ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούντο απαιτούμενη ιατρική συνταγή

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News