Ειδήσεις

Κουτσούμπας από Χανιά:Να αποσυρθειί το νομοσχέδιο

Διήμερη περιοδεία ,αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη πραγματοποιεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκινώντας από τα Χανιά σήμερα, ενώ αύριο θα βρεθεί σε Ρέθυμνο και Λασίθι.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ από τα Χανιά κάλεσε την κυβέρνηση, να αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να μην το καταθέσει στη βουλή , καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Ο κ Κουτσούμπας, σύμφωνα και με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους «να μην πέσουν στην παγίδα και τον αποπροσανατολισμό των διαφόρων πολιτικών δυνάμεων αλλά και των διαφόρων συνδικαλιστικών παρατάξεων που μιλάνε με βάση συντεχνιακά αιτήματα και με αιτήματα ότι με επιμέρους τροποποιήσεις για επιμέρους κατηγορίες και κλάδους εργαζομένων αυτό το αντιασφαλιστικό έκτρωμα μπορεί να βελτιωθεί».

Ο κ Κουτσούμπας τόνισε ότι το κόμμα του θα βρίσκεται μέσα και έξω από τη βουλή δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Αναλυτικά το  πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 23/1 στα Χανιά

11.00 Άφιξη στο Αεροδρόμιο Χανίων

13.00 Κατάθεση στεφανιού στο μνημείο της ΕΑΜικής εθνικής αντίστασης στη Παναγιά.

14.00 Επίσκεψη στο μουσείο της εθνικής αντίστασης στο Θέρισσο.

21.00 Ομιλία σε συνεστίαση των ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στο κέντρο Πορτοκάλι στον Πλατανιά.

Κυριακή 24/1 σε Ρέθυμνο - Λασίθι

10.30 Συνάντηση με νεολαίους στα γραφεία της ΤΕ Ρεθύμνου.

13.30 Ομιλία σε συνεστίαση της Κ.Ο. Λασιθίου στο κέντρο Αριάδνη στον Άγιο Νικόλαο.

Σχόλια