default-image

Έργα Ανάπτυξης Χανίων απασχόλησαν Αρναουτάκη -Βάμβουκα

Κρήτη
Έργα Ανάπτυξης Χανίων απασχόλησαν Αρναουτάκη -Βάμβουκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αστικές παρεμβάσεις με αναπλάσεις και εκσυγχρονισμό υποδομών περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη που από κοινού σχεδιάζεται για τους δήμους Ηρακλείου και Χανίων. Το ύψος του προγράμματος αναμένεται να φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ και στόχος είναι μέσα από αυτό να προκύψουν οι συνθήκες εκείνες που και οι δύο πόλεις αποζητούν εδώ και χρόνια για την αστική ανάπτυξη των αστικών τους πυρήνων.

Η συνάντηση σήμερα στην περιφέρεια παρουσία του δημάρχου Χανίων επανέφερε στο προσκήνιο την αναγκαιότητα το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα να τρέξει για τους δύο μεγαλύτερους δήμους του νησιού. Πρόγραμμα που από πολλούς θεωρείται και η τελευταία ευκαιρία γι α τις παλιές πόλεις τόσο του Ηρακλείου όσο και των Χανίων που θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν.

Ο Τάσος Βάμβουκας παράλληλα με στελέχη της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης Χανίων, συζήτησε από τον περιφερειάρχη    για το αντιπλημμυρικό έργο της Κάτω Σούδας που όπως είπε δημιουργεί αγωνία ακόμη και για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και έργα ύδρευσης και αποχέτευσης τα οποία δύναται να ενταχθούν στην νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News