Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ελαιοκάρπου στο Λασίθι

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονου για την κλοπή του ελαιοκάρπου από αγροτεμάχιο 80χρονου, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας. Μαζί με τον 42χρονο συνελήφθη και ένας 60χρονος για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί όπλων, περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Η υπόθεση κλοπής ελαιοκάρπου εξιχνιάστηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από την 3 Ιανουαρίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2016, άγνωστοι δράστες μετέβησαν στο προαναφερόμενο αγροτεμάχιο και προέβησαν στη συγκομιδή ελαιόκαρπου από 90 ελαιόδεντρα, συγκεντρώνοντας περίπου 60 σακιά.

Για την εν λόγω κλοπή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ενώ συνελήφθη και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Επίσης, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου έρευνα στην οικία του 42χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 60χρονου, για το οποίο στερείτο την απαιτούμενη άδεια από την Αρμόδια αρχή, ξιφίδιο και 11 κροτίδες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σχόλια