Ειδήσεις

Σ.Κούλογλου: Ε.Ε. πορεία προς το γκρεμό με Γερμανό οδηγό 

Η Ε.Ε. κυριαρχείται ιδίως στο Βορρά από ακραίες συντηρητικές απόψεις  από την οικονομία μέχρι το προσφυγικό, με την Γερμανία να επιχειρεί να επιβάλλει το μοντέλο λιτότητας παντού, οδηγώντας την Ε.Ε. στον γκρεμό από την θέση του οδηγού. Αυτό δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο ευρωβουλευτής-δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Από το Βερολίνο που βρίσκεται , περιέγραψε ένα νέο ανθελληνικό κλίμα, το οποίο κατά την γνώμη του, μετά την απρέπεια Σόιμπλε προς Τσίπρα, στέλνει το μήνυμα προς όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, πως ακόμη και πλήρως να εφαρμοστούν τα μέτρα λιτότητας των μνημονίων, η Γερμανία πάλι θα θέλει την Ελλάδα ως «κακό παράδειγμα» για να επιβάλει σε όλη την Ε.Ε. ιδίως στο Νότο και την Γαλλία που αντιδρούν , την εκδοχή της λιτότητας που επιθυμεί .

Η Ε.Ε. οδεύει στο γκρεμό, η κυβέρνηση Τσίπρα κατά τον Στέλιο Κούλογλου θα πρέπει να αναπροσαρμόσει την στρατηγική της, αντιλαμβανόμενη πως ότι κι αν κάνει οι Γερμανοί θα θελήσουν να «κάψουν» γρήγορα το όποιο πολιτικό κεφάλαιο διαθέτει.

Σχόλια