Ειδήσεις

Μια ακόμη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Love Run 2016

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια 2004 στο δίαθλο (τρέξιμο- ποδηλασία) Ulrike Schwalbe στηρίζει και συμμετέχει στο LOVE RUN 2016.

Η Γερμανίδα αθλήτρια εξέφρασε την επιθυμία να συμμετέχει στο LoveRun Heraklion 2016 5km στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η 37χρονη αθλήτρια που έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Κρήτη και προπονείται στο νησί, βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης αφού εκτός από το παγκόσμια πρωτάθλημα διάθλου το 2004 έχει καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας συνολικά  5 φορές!(1998,2007,2008,2010 και 2011).

Η Schwalbe συμπληρώνει την τριάδα των κορυφαίων αθλητών που θα δώσουν το παρόν στο Love Run 2016, μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες Μαραθωνοδρόμους Χριστόφορο Μερούση και Ουρανία Ρεμπούλη.

Οι Έλληνες αθλητές αποφάσισαν να εντάξουν στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τη Βραζιλίας, τον αγώνα των 5.000 μέτρων στις 14 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, μια ακόμη συμμετοχή με παγκόσμια ακτινοβολία έρχεται να προστεθεί στους ελίτ αθλητές που θα σταθούν στην γραμμή της αφετηρίας στην πλατεία των Λιονταριών.

Οι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr ή να απευθυνθούν:

-      Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικών ειδών COSMOSSPORT για να συμπληρώσουν τις έγγραφες αιτήσεις συμμετοχής.

-      Στο περίπτερο της διοργάνωσης έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να καταβάλετε και το αντίτιμο συμμετοχής.

  Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο Δήμος Ηρακλείου.

Σχόλια