Ειδήσεις

Βεγγαλικά και πυροκροτητές στα χέρια των αρχών στο Λασίθι

Πέντε άτομα συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί στο Λασίθι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 43 βεγγαλικά, 15 πυροκροτητές, φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Στο πλαίσιο της  επιχείρησης, συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί ηλικίας 23, 29, 22, 20 και 22 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων και ύστερα από  κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες του 23χρονου, 29χρονου και του 22χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 43 βεγγαλικά, 11φωτοβολίδες, 8 καπνογόνα, 5 πυροκροτητές, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, κροτίδα, κάλυκας τυφεκίου και ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Στόχος της αστυνομικής επιχείρησης ήταν η καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων και ναρκωτικών. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.

Σχόλια