Ειδήσεις

Παράταση διανομής φρούτων στα Χανιά

Παράταση διανομής φρούτων προς τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Από τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η διανομή πορτοκαλιών και μήλων ή ακτινιδίων για τουςωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Χανίων.

Ακολούθως, η διανομή θα γίνεται από την Αποθήκη του δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα:

      -την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, από 09.00 π.μ. ως και 15.00 μ.μ.

      -τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, από 09.00 π.μ. έως και 13.00 μ.μ.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

?      Οι αιτούντες στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ θα πρέπει κατά την παραλαβή να προσκομίσουν τον αριθμό αίτησης για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και το ΑΜΚΑ τους.

?      Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων θα πρέπει να προσκομίσουν την Κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την ταυτότητά τους.

Η εξυπηρέτηση των εκτάκτων υποθέσεων θα γίνεται από το ληξιαρχείο της Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

Από τον δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 το ληξιαρχείο της δημοτικής ενότητας Ελ. Βενιζέλου θα εξυπηρετεί μόνο έκτακτες υποθέσεις, λόγω ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Σχόλια