Ειδήσεις

Τα νεότερα για καρκίνο τραχήλου μήτρας-μεταδιδόμενα νοσήματα

Στα πλαίσια του Προγράμματος του Εθνικού Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας και την Ολοκληρωμένη Πρωτοβάθμια Γυναικολογική Φροντίδα, οργανώνεται από το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συλλάμου, την τοπική Δημοτική αρχή Βασιλειών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλειών, ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας και των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων. Και την Πρόληψη της Γυναικολογικής Ακράτειας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Συλλάμου, αύριο και ώρα 16:00 μμ, με ομιλήτρια την Μαία Κα Κριτσωτάκη Μαρίνα.

Παράλληλα, στα πλαίσια του ίδιου Προγράμματος συνεχίζονται οι δωρεάν λήψεις ΤΕΣΤ - ΠΑΠ στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Συλλάμου για όλες της γυναίκες της περιοχής.

Για την διενέργεια ραντεβού, απαραίτητη είναι η επικοινωνία με τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας, Κα Κριτσωτάκη Μαρίνα και Σταματάκη Ερωφίλη στα τηλέφωνα: 28943 -40100 και  28943 -40107.

Σχόλια