Ειδήσεις

Νέα δεδομένα για το διπλό φονικό στο Σφηνάρι

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται για το διπλό στυγερό έγκλημα στο Σφηνάρι Χανίων.

Το έγκλημα που συνέβη πριν ένα χρόνο είχε συγκλονίσει την Κρήτη. Ζευγάρι ηλικιωμένων είχε βρεθεί νεκρό στο σπίτι του και μάλιστα σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση η εγκληματική ενέργεια εις βάρος του 78χρονου  άνδρα και της 66χρονης συζύγου του είχε διαπραχθεί με μένος.

Με τις έρευνες να συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα, η αστυνομία φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος .Χθες προχώρησε στην προσαγωγή 3 ατόμων.

Ανάμεσα τους βρίσκεται πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο των θυμάτων που ανακρίνεται μαζί με τους δυο φερόμενους ως συνεργούς.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε συνεργασία με τον εισαγγελέα που είναι ενημερωμένος για την πορεία της ανάκρισης

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε μετακομίσει τα τελευταία 2 χρόνια στο σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένο. Και οι δύο ήταν συνταξιούχοι του δημοσίου ενώ ως πιθανότερο κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν η ληστεία καθώς στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι βρέθηκε παραβιασμένο ένα συρτάρι.

Από την ιατροδικαστική εξέταση είχε προκύψει ότι η άτυχη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο καθώς προσπάθησε να αντισταθεί και από ότι φαίνεται βασανίστηκε ενώ ο 78 χρόνος έφερε τραύμα  στο πλαϊνό της κεφαλής  πιθανότατα από ξύλο, και χτύπημα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι που ήταν και το θανατηφόρο καθώς προκάλεσε κάκωση στην κοιλιακή αορτή και ραγδαία απώλεια αίματος.

ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

Σχόλια