default-image

Προφυλακιστέοι οι Βούλγαροι για τον βιασμό της ανήλικης

Κρήτη
Προφυλακιστέοι οι Βούλγαροι για τον βιασμό της ανήλικης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέοι προσωρινά κρίθηκαν χθες οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι συνελήφθησαν προ ημερών, καθώς φέρονται να βίασαν μια ανήλικη κοπέλα στη Σητεία. Οι δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 24 ετών, παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον την ανακρίτριας Λασιθίου, ενώ νωρίτερα περίμεναν υπομονετικά και με σκυμμένο το κεφάλι στο κατώφλι του ανακριτή, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας εκ των δύο δεν παραδέχθηκε την πράξη του βιασμού, αλλά επέμεναν οτι η συνεύρεση έγινε με την συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν ενώπιο ανακριτή χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Έως ότου οριστεί δικάσιμος οι φερόμενοι ως δράστες βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης.

Σημειώνεται πως και οι δύο αλλοδαποί είναι παντρεμένοι με παιδιά.Το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σητείας περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Λασιθίου - και όχι μόνο - ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία στην οποία προχώρησε η ίδια η ανήλικη στην Αστυνομία. Ειδικότερα, η 17χρονη (γεννηθείσα το 1998) Σητειακιά υποστήριξε ότι την περασμένη Παρασκευή οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, την πήραν μαζί τους και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την πόλη της Σητείας. Εκεί - σύμφωνα πάντα με την κοπέλα - ο 33χρονος και ο 24χρονος τη βίασαν.

ρεπορτάζ:Φωτείνη Μαυροματάκη- Νίκος Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News