Ειδήσεις

Ο μικρός Μάνος είναι καλά!

Δεν ξέρουμε αν είναι θεϊκή παρέμβαση αλλά η είδηση έτσι κι αλλιώς είναι θαύμα! Τέλος στην αγωνία της οικογένειας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης! Ο μικρός Μάνος Μαλλιωτάκης, είναι καλά!

Ο 8χρονος από το Χουδέτσι, που στάλθηκε από το Ηράκλειο στο Λονδίνο για επέμβαση, δεν έχει τελικά όγκο στον εγκέφαλο!  Σύμφωνα με τους Βρετανούς γιατρούς η διάγνωση στην Ελλάδα δεν ήταν σωστή!

Όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας του, Μαρίνος Μαλλιωτάκης το 8χρονο αγόρι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει στην επέμβαση αφού οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι το παιδί δεν έχει όγκο στον εγκέφαλο..

Ο κ. Μαλλιωτάκης, μιλώντας με τον πατέρα Θεοφύλακτο της ενορίας Χουδετσίου ανέφερε ότι θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και βιοψία ωστόσο το χειρουργείο δεν είναι αναγκαίο ...

Αναλυτικά στην ανάρτηση της Ενοριακής Δράσης Χουδετσίου:

«Πραγματικά όμως αδελφοί πρεπεί να βροντοφωνάξουμε...Μέγας είη Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου...Ζεί Κύριος ο Θεός...και ακούσε τις ικεσίες μας για τον μικρό μας Μάνο...μόλις πριν λίγο επικοινώνησε ο Μαρίνος μαζί μου...και μου είπε το εξής...Μόλις βγήκαμε απο τον γιατρό, που είχαμε μπεί για να μας ορίσει την ώρα του χειρουργείου και να μας πει ακριβώς τι έχει το παιδί μας...και όμως βγήκαμε με το πιο χαρμόσυνο νέο που είχαμε ακούσει της τελευταίες ημέρες...το παιδί μας δεν έχει όγκο και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο...το χειρότερο που μπορούμε να του κάνουμε είναι βιοψία...δεν θα χρειαστεί πάντως χειρουργείο και ότι αυτό που έχει θεραπεύεται ...!Νοιώθω ότι πραγματικά έγινε θαύμα μου είπε...και ο γιατρός μετά την χαρμόσυνη αυτή αγγελία είπε γεμάτος απο αισθήματα χαράς...μόνο γι' αυτό (να δίνω τέτοια νέα στους ανθρώπους που νοιώθουν πόνο και θλίψη) χαίρομαι και αγαπώ την δουλειά μου...Τα συμπεράσματα δικά σας...!!!Εγώ ως ανάξιος λειτουργός των μεγάλων μυστηρίων και ιδιαιτέρως της Αναιμάκτου Ιερουργίας λέω μόνο αυτό...Αν έχεις πραγματική πίστη και αγαπάς πραγματικά το Θεό και τον βάζεις πάνω από όλους και όλα...τα αποτελέσματα ειναι φανερά...Με πολύ αγάπη π.Θ.»

Μάλιστα την είδηση κοινοποιεί και ο ίδιος ο πατέρας του μικρού Μάνου στο δικό του profile.

Σχόλια