default-image

Χαιρετισμός Θραψανιώτη στα εγκαίνια του νέου θεραπευτηρίου

Κρήτη
Χαιρετισμός Θραψανιώτη στα εγκαίνια του νέου θεραπευτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν μοναδικό στην Ελλάδα χώρο που θα βοηθά  όσους έχουν ανάγκη για την ανάπτυξη όλων των αισθήσεων σε ήπια μορφή και συγκεκριμένα για θεραπευτικούς, εκπαιδευτικούς και δημιουργικούς σκοπούς απέκτησε σήμερα ο Άγιος Νικόλαος. Ωστόσο, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλης Θραψανιώτης δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση, έτσι δημοσιεύουμε αυτούσιο τον χαιρετισμό του.

«Είναι από τις περιπτώσεις που μπορώ να πω ότι ειλικρινά λυπούμαι γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε μια πρόσκληση που αφορά τα εγκαίνια της δομής του «πολυασθητηριακού περιβάλλοντος».

»Μία δομή που μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά, με σύγχρονες μεθόδους, στην αντιμετώπιση ψυχοσωματικών διαταραχών ανεξαρτήτως βαρύτητας και προέλευσης.

»Θέλω επίσης να επισημάνω ότι οποιαδήποτε μέθοδος ή εξοπλισμός όσο σύγχρονος και τεχνολογικά άρτιος και αν είναι, αν δεν υποστηρίζεται από τους εργαζόμενους καθίσταται αναποτελεσματικός.

»Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η κοινωνία μας είναι περισσότερο ευάλωτη χρειάζεται στήριξη.

»Αν κάποιες δομές, όπως και αυτή εδώ, λειτουργούν σήμερα και δεν έχουν καταρρεύσει, οφείλεται κυρίως στους εργαζόμενους, που σε πολλές περιπτώσεις και με αντίξοες συνθήκες υπερβαίνουν και τους εαυτούς τους.

»Αν αυτό δεν το αναγνωρίσουμε λίγα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε. Σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, αλλά ιδιαίτερα όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνος, ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή αντιμετώπιση είναι ο άνθρωπος και η ανθρωπιά.

»Εύχομαι από καρδιάς αυτή η νέα δομή να βοηθήσει στην μεγάλη σας προσπάθεια για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και θερμά συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για να γίνει αυτό το έργο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News