default-image

Η WIND προσπαθεί για μια καλύτερη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα

Ελλάδα
Η WIND προσπαθεί για μια καλύτερη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ευχή το 2016 να υπάρχουν λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους και για 6η συνεχή χρονιά η Animal Action συνεργάζεται με την WIND, συμβάλλοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Από το 2011, η WIND βρίσκεται στο πλευρό του αναγνωρισμένου Πανελλήνιου  Φιλοζωικού Οργανισμού ANIMAL ACTION στηρίζοντας την Κτηνιατρική Ομάδα Στειρώσεων Αδέσποτων Ζώωνπου δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος διαχείρισης των αδέσποτων. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από ένα αστείρωτο, αδέσποτο ζώο μπορούν να προκύψουν πάνω από 5.000 νέα αδέσποτα σε 5 χρόνια!

Κατά την διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας μας με την WIND έχουν υλοποιηθεί πολυάριθμα προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζώων με την αμέριστη συμβολή των φιλοζωικών σωματείων που δρουν στη χώρα μας με αποτέλεσμα να έχουν στειρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 600 αδέσποτα ζώα.

Στο Πρόγραμμα Στειρώσεων συμμετέχουν τα κάτωθι αναγνωρισμένα φιλοζωικά σωματεία:

Φιλοζωικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού ο Διογένης

Εφτάψυχες( Ninelives )

Φιλοζωική Ν. Φιλαδέλφειας

Άργος, Φιλοζωικό Σωματείο Θεσσαλονίκης

Στοιχεία επικοινωνίας ANIMAL ACTION

[email protected] / Δ. Φαληρέως 43 Νέο Φάληρο 18547 Τηλ 210 3840010

www.animalactiongreece.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News