Ειδήσεις

Σε γενική απεργία και συλλαλητήριο καλεί το ΠΑΜΕ

Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τα απαραίτητα μετρά  για συμμετοχή στην απεργία 4 Φλεβάρη  ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές .

Συμμετοχή, σε τοπικό επίπεδο, στην απεργία έχουν ήδη λάβει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση  Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης  Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη».Ενώ στις 23 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωί .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση :Μπορούμε, και είναι αναγκαίο όσο ποτέ, να δείξουμε τη δύναμη μας. Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή. Να μην φτάσει καν στη Βουλή!Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα.Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού! Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, στις πόλεις, στις γειτονιές! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα.

Σχόλια