default-image

Αποκλείστηκε από τα ημιτελικά η Εθνική γυναικών

Σπορ
Αποκλείστηκε από τα ημιτελικά η Εθνική γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των γυναικών η Εθνική μας ομάδα καθώς στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα με 4-10 από την πανίσχυρη Ιταλία.

Οι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τις Ιταλίδες και ηττήθηκαν με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να προκριθούν στα ημιτελικά.

Η Ιταλία άνοιξε πρώτη το σκορ με την Γκαριμπότι ενώ η Εθνική μας ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλή αμυντικά. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα τέρματα και με τις δύο ομάδες να παίζουν καλή άμυνα, ενώ με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου η Κεϊρόλο πέτυχε το 2-0 στον παίκτη παραπάνω.

Οι Ιταλίδες είχαν σε εξαιρετική μέρα την τερματοφύλακα, Γκορλέρο, και τελικά η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 4-0 υπέρ της Ιταλίας και με την Εθνική μας να μην μπορεί να σκοράρει στις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι διεθνείς του Σάκη Κεχαγιά μείωσαν με πέναλτι της Ρουμπέση, ωστόσο οι Ιταλίδες κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά τερμάτων στα δύο γκολ. Η τελευταία περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 4-2 υπέρ της Ιταλίας και την Εθνική μας να έχει ποσοστό επιτυχίας στα σουτ μόλις 4/30.

Τρία (3) από τα τέσσερα τέρματα της ελληνικής ομάδας πέτυχε η Ρουμπέση και από τρία (3) για την Ιταλία οι Ντι Μάριο και Ράντιτσι.

Επόμενος στόχος πλέον για τις διεθνείς μας η είσοδος στην 6άδα. Αύριο αγωνίζονται στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) με την ηττημένη του ζευγαριού Ουγγαρίας-Γαλλίας.

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 2-2, 2-4.

Ελλάδα: Ρουμπέση 3, Μανωλιουδάκη 1.

Ιταλία: Ραντίτσι 3, Ντι Μάριο 3, Γκαμπιρότι 2,  Κουεϊρόλο 1, Μπιανκόνι 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News