default-image

ΑΕΚ: Επέστρεψαν με κακοκαιρία και προβλήματα

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Επέστρεψαν με κακοκαιρία και προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΑΕΚ Πογέτ και παίκτες επέστρεψαν σήμερα στα Σπάτα αλλά έπεσαν σε... πολλή και δυνατή βροχή και δυνατό αέρα, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολύ η δουλειά που έκαναν. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που υποχρέωσαν τον Ουρουγουανό τεχνικό να βγάλει για λίγο τους παίκτες του στο γήπεδο και να χρησιμοποιήσει και το γυμναστήριο...

Επίσης ο Πογέτ βρήκε και γεμάτο ονόματα, το ιατρικό του δελτίο. Συνολικά τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ έμειναν σήμερα εκτός κανονικού προγράμματος. Ο Ρόναλντ Βάργκας, που επέστρεψε με διάστρεμμα από τα Ιωάννινα, ακολούθησε ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Επίσης ατομικό πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και ο Μιγκέλ Κορδέρο, που όμως έτσι κι αλλιώς θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα λόγω θλάσης.

Ο Αλάιν Μπαρόχα έμεινε και πάλι εκτός κανονικού προγράμματος. Και είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πάντως έτσι κι αλλιώς, οι εξαιρετικές εμφανίσεις και η φόρμα του Ανέστη, δεν θέτουν θέμα αλλαγής κάτω από τα δοκάρια.

Εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης, έμεινε και ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος και πάλι ταλαιπωρείται από μια ίωση του αναπνευστικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News