default-image

Προφυλακίστηκαν οι δύο που κατηγορούνται για βιασμό

Κρήτη
Προφυλακίστηκαν οι δύο που κατηγορούνται για βιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μέχρι να οριστεί δικάσιμος και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας οι δύο Βούλγαροι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας στη Σητεία. Οι δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 24 ετών, φέρονται να μην αποδέχονται την κατηγορία του βιασμού, αλλά υποστηρίζουν ότι το περιστατικό συνέβη με τη συγκατάθεση της 17χρονης. Η απολογία τους πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου υπεράσπισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες θα μεταφερθούν στις φυλακές της Τρίπολης.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της απολογίας τους παρότι παραδέχτηκαν την πράξη τους, προσπαθούσαν να τα ρίξουν ο ένας στον άλλο ως προς την ευθύνη για την πράξη τους.  Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν έβαλαν την 17χρονη στο αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφεραν στο σημείο που την βίασαν, με εξαναγκασμό ή αν μπήκε με τη θέλησή της.

Το περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Λασιθίου - και όχι μόνο - ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία στην οποία προχώρησε η ίδια η ανήλικη στην Αστυνομία. Ειδικότερα, η 17χρονη (γεννηθείσα το 1998) Σητειακιά υποστήριξε ότι την περασμένη Παρασκευή οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, την πήραν μαζί τους και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την πόλη της Σητείας. Εκεί - σύμφωνα πάντα με την κοπέλα - ο 33χρονος και ο 24χρονος τη βίασαν.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, αμφότεροι οι Βούλγαροι, φέρονται να υποστηρίζουν ότι έχουν συνευρεθεί ξανά στο παρελθόν με τη 17χρονη, με τη συναίνεση της τελευταίας. Και οι δυο τους βαρύνονται πάντως με κακουργηματικές κατηγορίες.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άνδρες είναι παντρεμένοι και έχουν από δύο παιδιά...

Φωτεινή Μαυροματάκη

Νίκος Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News