Ειδήσεις

Πύρινος εφιάλτης με ένα νεκρό στη Βιάννο

Σοκ στον μικρό οικισμό του Κρεββατά στην Βιάννο όταν  νωρίς το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι ενός αλλοδαπού άνδρα και λίγο αργότερα αποδείχτηκε μια απίστευτη τραγωδία με τον ίδιο να εντοπίζεται νεκρός.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει προς το παρόν τουλάχιστον τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον πύρινο εφιάλτη με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να καεί ζωντανός όπως όλα δείχνουν.  Οι λιγοστοί κάτοικοι του οικισμού που βρίσκεται κοντά στα Αμιρά είδαν έντρομοι το σπίτι να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και άμεσα ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε με δύο οχήματα και 4 άνδρες.

Για τον Ρουμάνο ηλικίας από 45 έως 50 ετών όπως εκτιμάται , ήταν ήδη πολύ αργά καθώς μετά την κατάσβεση εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται , πέραν της εγκληματικής ενέργειας με βάσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ήταν Ρουμάνος και ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνος του στο μικρό χωριό της Βιάννου μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού. 

Στέλλα Τερζάκη

Σχόλια