default-image

Συνάντηση του Βλαχάκη - Τσιρώνη για το θέμα των οικιστών

Κρήτη
Συνάντηση του Βλαχάκη - Τσιρώνη για το θέμα των οικιστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αντιδράσεις και στάση αναμονής που προκάλεσε δυσαρέσκεια στους οικιστές του Ηρακλείου ''κλείδωσε'' τελικά η ημερομηνία για την συνάντηση του κ. Μιχάλη Βλαχάκη προέδρου των οικιστών με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη στην Αθήνα στις 29 Ιανουαρίου.

Η επιβολή των προστίμων, ο νέος νόμος που βρίσκεται στα σκαριά και φαίνεται ότι θα αφήσει εκτός ρύθμισης χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, είναι μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν σύμφωνα με τον πρόεδρο των οικιστών κ. Μιχάλη Βλαχάκη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ της ΚΡΗΤΗ TV ζητά μια γενναία πολιτική απόφαση που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους οικιστές να ανταποκριθούν στα πρόστιμα που σήμερα χαρακτηρίζονται ως ταφόπλακα για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Ηγουμενιδης, όπου δέχτηκε τα πιεστικά ερωτήματα των οικιστών και δεσμεύτηκε ότι θα μεσολαβήσει για να συναντηθούν και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη, χαρακτηρίζοντας τα πρόστημα άδικα. Τόνισε ότι έχει δώσει τις προτάσεις τους γραπτώς, τόσο στο αρμόδιο Υπουργείο, όσο και στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ της ΚΡΗΤΗ TV.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_stf7fn1i/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News