Ειδήσεις

Τρίτο Φεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού

Με την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου και του Κέντρου Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Σπυρίδωνας» διοργανώνεται το 3oΦεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού, στο οποίο καλούνται να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως και 18 ετών.

Με εργαλεία την μουσική και το τραγούδι δίδετε η ευκαιρία στα παιδιά να εκφράσουν και να αναδείξουν, ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους, να αναπτύξουν την αξία του ευγενούς συναγωνισμού, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και παράλληλα, να βοηθήσουν τον σκοπό της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι  η πληροφόρηση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στο διαφορετικό. Τα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την εκδήλωση, θα αποδείξουν εμπράκτως την αγάπη και τον σεβασμό τους στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, βοηθώντας την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Κέντρου Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Σπυρίδωνας».

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στις δυο παρακάτω κατηγορίες.

*Ερμηνείας τραγουδιού σόλο

* Ερμηνείας τραγουδιού με δύο έως τέσσερις φωνές (κάθε μέλος του συνόλου θα πρέπει να τραγουδάει μια διαφορετική φωνή από τις άλλες. Αν π.χ. είναι 3 τα μέλη, θα πρέπει να τραγουδούν ένα τραγούδι για 3 διαφορετικές φωνές).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, ενώ οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη είναι η κινησιολογία, η εμφάνιση, και ο βαθμός δυσκολίας του τραγουδιού.

Ημερομηνίες ακρόασης συμμετεχόντων ηλικίας: 8-11 και 12-15

Ηλικίες 8 έως 11 ετών

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 4.00μ.μ. στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Ηλικίες 12 έως 15 ετών

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Ημερομηνίες ακρόασης συμμετεχόντων ηλικίας: 5-7 και 16-18

Ηλικίες 5 έως 7 ετών

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Ηλικίες 16 έως 18 ετών, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.15 στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Ο τελικός του Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 20 Μαρτίου ημέρα Κυριακή στο κινηματοθέατρο Αστόρια. Για όσους από τους συμμετέχοντες καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό θα υπάρχουν πλούσια δώρα.

Σχόλια