default-image

Εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις κλοπών σε επιχειρήσεις ελαστικών

Κρήτη
Εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις κλοπών σε επιχειρήσεις ελαστικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις ελαστικών αυτοκινήτων εξιχνιάστηκαν, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στις 20.000 ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιανουαρίου 2016 σε περιοχή στο Ηράκλειου, άγνωστος δράστης  αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας  32χρονου, 30 ζάντες και 20 ελαστικά αυτοκινήτων, διαφόρων τύπων, συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος είχε προβεί στην τέλεση της κλοπής.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας ο 45χρονος οδηγώντας ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και συνελήφθη, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 45χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο 2015 έως τις 16 Ιανουαρίου, είχε διαπράξει επιπλέον δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε επιχειρήσεις με ελαστικά αυτοκινήτων, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριους χώρους και αποθήκη, που  χρησιμοποιούσε ο 45χρονος ως χώρους απόκρυψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ζάντες και 131 ελαστικά αυτοκινήτων διαφόρων τύπων, (καινούργια και μεταχειρισμένα).

Η συνολική αξία των κλεμμένων ειδών ανέρχεται στις 20.000 ευρώ περίπου.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News