default-image

Με αποδοκιμασίες η Fraport επιθεώρησε το αεροδρόμιο

Κρήτη
Με αποδοκιμασίες η Fraport επιθεώρησε το αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλωσόρισμα που σίγουρα θα θυμούνται για αρκετό καιρό ,επεφύλαξαν σήμερα δεκάδες διαμαρτυρόμενοι Χανιώτες, στα μέλη του κλιμάκιου της Fraport το οποίο και βρέθηκε σήμερα στα Χανιά για επιθεώρηση  του αεροδρομίου Ιωάννης Δασκαλογιάννης που παραχωρείται στην εταιρία για τα επόμενα 40 χρόνια.

Εκπρόσωποι φορέων και πολιτών άρχισαν να συγκεντρώνονται γύρω στις 11 το πρωί αναμένοντας την κάθοδο των επενδυτών  για να τους επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο και είχαν συντάξει από χθες αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι συλλόγων.

Μάλιστα οι διαθέσεις των εργαζομένων είχαν εκδηλωθεί από νωρίς έχοντας σχεδιάσει την αποτροπή του κλιμακίου από τον αερολιμενάρχη της απαραίτητης άδειας για την μια πρώτη αυτοψία στο χώρο του αερολιμένα γεγονός που αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση και της αστυνομία που τελικά και επέτρεψε την κανονική διέλευση των ξένων επενδυτών στους χώρους του Ι.Δασκαλογιάννης.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα και είχαν σηκώσει πανό με τα οποία τάσσονταν κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου.

Όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση δεν ήρθαν σε επαφή με το κλιμάκιο καθώς δεν τους επιτράπηκε η πρόσβαση στο σημείο που βρίσκονταν.

ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ καθώς και οι Δήμαρχοι Χανίων ήρθαν σε επαφή μαζί τους επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο κλιμάκιο της FRAPORT ,ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι περίμεναν με πανό και συνθήματά κατά της ιδιωτικοποίησης του

Να σημειωθεί το κλιμάκιο της Fraport στην διάρκεια της επίσκεψης του θα  έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον ανάδοχο εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της επέκτασης και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της 155 Π.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News